Зидан ги прекрши правилата за самоизолација во Мадрид

Зидан ги прекрши правилата за самоизолација во Мадрид

Според „Sport.es“, 47-годишниот француски стручњак бил забележан во село во предградието на градот.

Зидан дошол во куќата што ја купил една година порано. Во Мадрид постои забрана за патување надвор од градот, не земајќи ги предвид посебните ситуации. Тренерот може да бидат казнет со парична казна.

Претходно се дозна дека шпанското првенство ќе продолжи во јуни. Реал Мадрид започна со тимски тренинзи.