ВО ЖИВО: Прес-конференција на министрите Ангеловска и Бектеши - детали за третиот пакет економски мерки

ВО ЖИВО: Прес-конференција на министрите Ангеловска и Бектеши - детали за третиот пакет економски мерки

Следете ја прес-конференцијата на министерката за финансии, Нина Ангеловска и министерот за економија, Крешник Бектеши за третиот пакет економски мерки, со почеток во 11 часот.