(ВИДЕО) „Избрусена“ Саботажа

(ВИДЕО) „Избрусена“ Саботажа

„Избрусена Саботажа“, емитувана на 04 мај 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.