„Капетанот Џон Пиплфокс“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Капетанот Џон Пиплфокс“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

 На Јутјуб каналот на Драмски театар Скопје денеска во 19 часот ќе биде емитувана претставата за млади „Капетанот Џон Пиплфокс“.

Претставата е направена по текст  на Душан Радовиќ, а во режија на Коле Ангеловски.