ГАЛЕРИЈА: Кашлај како Бетмен - „суперхеројски“ превентивни мерки

ГАЛЕРИЈА: Кашлај како Бетмен - „суперхеројски“ превентивни мерки

Стрип-книжарницата Бункер ги сподели клучните превентивни мерки против ширер на корона вирусот – со илустрации на култни суперхерои.

Извор: Фејсбук страната на Бункер