Дадар: Се запали светлечката реклама, студиото е недопрено

Дадар: Се запали светлечката реклама, студиото е недопрено

По информациите дека имало пожар во објектот каде е сместено модното студио „Дадар“, на својот Фејсбук профил се огласи Александар Биљановски – Дадар.

dadar[1]

„Рекламата на Мое Студио Дадар поради спој е запалена надворешно, ништо страшно драги мои. „Мое студио Дадар“ е недопрено. Се е во најдобар ред и функционираме супер. Благодарам за грижата“, напиша тој.